В избранном

Efectuam teze de master, teze de licenta, teze de an, proiecte

Iti scriem la comanda teza de licenta, masterat, teza de an sau proiectul de specialitate. Lucrarea poate fi facuta si in baza unui plan al tau. Nu concepem avans. Platesti la urma dupa ce analizezi teza. Modificarile ulterioare (in urma observatiilor profesorului) se fac gratuit pana la 15 pagini (pentru teza de licenta), 25 pagini (pentru master), 10 pagini (pentru teza de an sau proiect de specialitate). Iti garantam faptul ca vei avea parte de o teza unica, irepetabila, inedita efectuata conform cerintelor institutiilor de invatamant superior din RM – structurata pe II, III sau IV Capitole cu subcapitole, introducere in care se va vorbi despre actualitatea, obiectivele, scopul si ipotezele lucrarii tale. Toata cercetarea pe marginea careia se va elabora teza, va fi insotita cu note la subsol (referinte din carti sau reviste de specialitate), analiza metodica, studiu de caz, concluzii si recomandari, bibliografie, adnotare (pentru master) si anexe.

Lucrarile sunt redactate cu profesionalism si respectarea tuturor normelor stiintifice, fiind originale si personalizate pentru fiecare client in parte. Mizam pe respect si incredere reciproca. Drept urmare nu percepem plata in avans ci doar dupa ce verificati teza in prezenta unui colaborator Media Moldova. Aceasta metoda elimina riscul oricaror fraude la care ati putea fi supusi. Garantam calitatea lucrarii. Confidentialitate si corectitudine!

Domeniile vizate - economie generala si politici economice, business si administrarea afacerilor, management, marketing, contabilitate si audit, finante si banci, drept, turism si servicii hoteliere, relatii internationale, merceologie si comert, jurnalism si stiinte ale comunicarii, psihopedagogie, psihologie, asistenta sociala, filologie, istorie, sport etc.
Media Moldova
Кишинев
Объявление не актуально

Похожие объявления

Дипломы
Дипломы
-
06.01.2012